VUODEN VAIHTUESSA

Kiitollisin mielin kiitän teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja kuluneista vuosista. Tämä vuosi on ollut monipuolinen ja työteliäs, eikä se olisi onnistunut ilman teitä kaikkia. Käylänseudun maamiesseuran 100-vuotisjuhlat, lottamuistomerkin hankinta upeine juhlallisuuksineen ja kaikki perinteiset toimemme tansseineen, tukkilaiskisoineen, korttelikerhoineen, talkoineen ovat vaatineet uskomattoman työpanoksen, joka toivottavasti on jakautunut eri tekijöille. Ei ole toivottavaa, että yhdet ja samat joutuisivat liian lujille. Lisäksi meillä on ollut työmiehiä, joiden ansiosta olemme saaneet kyläkuvaa ja rantanäkymiä avarammiksi maisemasuunnitelman pohjalta.

Käylän maamiesseuralla on merkittävä asema Pohjois-Kuusamon vireyttäjänä. Siksi on upeaa, että saimme yhdistykselle nuoren johtajan, Janne Kallungin. Toivotan sinulle voimia mielenkiintoiseen tehtävääsi. Tukenasi sinulla on aktiivinen johtokunta ja jäsenistö.   Ja ympärilläsi uskomaton määrä hyviä yhteistyökumppaneita.

Tällaisin miettein toivotan kaikille RAUHALLISTA JOULUA JA KAIKKEA HYVÄÄ VUODELLE 2018!

Tv. Arja Kilpivaara

This entry was posted in Yleistä. Bookmark the permalink.