KäyläGo etsii palveluntuottajia Korpihoville

KäyläGo – Käylän kylän kehittämishankkeen myötä käynnistetään pilottikokeilu, jolla etsitään palveluntuottajia Käylään, olemassa olevan palvelutoiminnan lisäksi. Pilotissa Käylän Korpihovi tarjoaa tilat pientä korvausta vastaan palveluntuottajille kahdeksi kuukaudeksi, jonka aikana nähdään, onko palvelutuotannolle asiakaskuntaa.  Kokeilun jälkeen palveluntuottaja voi jatkaa toimintaa Korpihovilla pidemmällä sopimuksella.

Tavoitteena on, että saadaan palveluja lähemmäksi kyläläisiä. Kyselyissä ja keskusteluissa on toivottu mm. hyvinvointi- ja sotepalveluja sekä lounasruokailua. Kiinnostuneet palveluntuottajat voivat ottaa yhteyttä Käylän kylän kehittämishankkeen projektipäällikköön: Tytti Taivalkoski / tytti.taivalkoski(at)outlook.com / 045-312 9558.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *